VACATURES

Vacatures

 

Codex Mulder Advocaten is een in Amsterdam gevestigd advocatenkantoor gespecialiseerd in internationale handel, transport, logistiek, verzekering en aansprakelijkheid. Binnen Codex Mulder werken wij met een gezellig en divers team.

Per 20 maart 2019 is Codex Mulder op zoek naar:

– Een secretaresse/medewerker administratie (Schoevers secretaresse opleiding of vergelijkbaar) én;
– Een juridisch secretarieel medewerker (VWO-niveau of hoger).


SECRETARESSE/MEDEWERKER ADMINISTRATIE (24 uur of meer)

Het gaat om een ondersteunende functie binnen ons team voor drie vaste dagen in de week. Wij zoeken iemand die inzetbaar is op zowel het secretariaat als de administratie en die bereid is extra te werken wanneer nodig.

De functie vereist:

– Schoevers secretaresse opleiding of vergelijkbaar;
– Affiniteit met boekhouding;
– Ervaring met Office.

Wij bieden jou:

– Een goed salaris;
– Een gezellige sfeer binnen kantoor.

Heb je belangstelling voor onderstaande functie, stuur je sollicitatiebrief en CV dan vóór 31 maart naar hinno.postma@codexmulder.com


JURIDISCH SECRETARIEEL MEDEWERKER (M/V) (16 uur of meer)

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste (student) medewerker om ons secretariaat te versterken en om onze advocaten te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Het gaat om twee/drie dagen per week (waarvan in elk geval de woensdag en de vrijdag), aangevuld met extra dagen in drukke periodes, zoals in geval van vakantie en ziekte.

Ben je goed in je talen, heb je minimaal VWO-niveau en wil je aan de slag bij een leuk advocatenkantoor? Stuur je sollicitatiebrief en CV dan vóór 31 maart naar hinno.postma@codexmulder.com