>> mr. Susanna Leemhuis

>> mr. Susanna Leemhuis

 
Susanna is in de zomer van 2018 begonnen als juridisch medewerker bij Codex Mulder, en in februari 2019 als advocaat beëdigd. Susanna studeerde rechten en politicologie aan University College Utrecht, het internationale honours college van de Universiteit Utrecht. Gelijktijdig voltooide ze haar bachelor Rechtsgeleerdheid.

Al vroeg gedurende haar studie ontwikkelde Susanna een passie voor de natte praktijk. Zo rondde ze haar bachelor studies af met een scriptie over de Rotterdam Rules waar zij het hoogst haalbare cijfer voor kreeg. Haar scriptie voor de master Privaatrecht schreef Susanna over ontwikkelingen omtrent de forumkeuze in de natte praktijk. Gedurende haar studietijd was Susanna actief bij haar roeivereniging, daar organiseerde zij een van de grootste jaarlijkse roeiwedstrijden binnen het competitie roeien.

Na haar studie in Utrecht heeft Susanna de master Shipping Law aan de Universiteit van Kaapstad cum laude afgerond, tevens ontving zij daar op basis van haar studieresultaten de Captain Bob Deacon Memorial Prize. Susanna heeft veel internationale ervaring en spreekt dan ook vloeiend Engels.

 
 

SusannaLeemhuis
Advocaat

susanna.leemhuis@codexmulder.com