>> mr. Jeroen Zandt

>> mr. Jeroen Zandt

 
Jeroen heeft zich gespecialiseerd in de (inter)nationale geschillenpraktijk, vooral gericht op handel, transport en verzekeringskwesties. Alle transportmodaliteiten passeren bij Jeroen de revue: zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens, treinen en natuurlijk ook vliegtuigen. Als zaken niet slechts juridisch maar ook cijfermatig complex zijn en/of natuurkundige of chemische aspecten kennen, toont hij vanwege zijn bèta-achtergrond een specifieke meerwaarde.

Jeroen is in 1998 beëdigd als advocaat. Naast een studie Nederlands (bedrijfs)recht (1998, mr.) rondde Jeroen ook de studie Scheikunde (1994, drs./M.Sc.) af aan de Universiteit Leiden. Hij is een echte ‘bèta’ maar heeft ook een goed ontwikkeld taalgevoel. Voor zakelijke doeleinden maakt hij gebruik van het Nederlands en Engels. Jeroen heeft de postdoctorale Grotius opleiding vervoerrecht succesvol afgerond.

Jeroen heeft achtereenvolgens als advocaat gewerkt bij Allen & Overy (voorheen Loeff Claeys Verbeke, 1998-2001) en SchutGrosheide (later DLA Piper, 2001-2005), waarna hij in 2005 het Amsterdamse filiaal oprichtte van De Vries Advocaten (een partnerschap met mr. Geert de Vries te Rotterdam). Toen Geert met pensioen ging en Codex Mulder opgericht werd, sloot Jeroen zich weer bij zijn oude Schut-collega’s aan.

Jeroen is lid van de Nederlandse Vereniging van Zee- en Vervoerrecht (NVZV), de Marine Insurance Associates (MIA), de Nederlandse Vereniging van Vervoerrechtadvocaten (NVA) en de Amsterdamse Havenclub.

Naast zijn werk als advocaat is Jeroen voorzitter van de Stichting Onafhankelijk Mobiliteitsadvies, een onafhankelijke denktank voor mobiliteitsvraagstukken.

 
 

JeroenZandt
Advocaat

jeroen.zandt@codexmulder.com
+31 (0)6 520 503 85