CONSULTANTS

Consultants

 

>> Tony Thomas

Codex Mulder heeft een exclusief samenwerkingsverband met Tony Thomas. Tony is solicitor in Engeland en lid van de Law Society en is gespecialiseerd in zeerecht, vervoerrecht en handelsrecht. Hij wordt genoemd in zowel ‘The legal 500’ als ‘Chambers’, waarvan de laatste over hem o.a. vermeldde: ‘He hands down the issues without taking stupid points, saving everyone time.’ Tony heeft zijn opleiding gevolgd aan het Leamington College en de Universiteit van Manchester. Direct na zijn beëdiging in 1976 startte hij bij Clyde & Co waar hij in 1980 partner werd. Sinds 2008 werkt Tony vanuit zijn eigen kantoor gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en in Nieuw-Zeeland. Hij heeft jarenlange ervaring in de internationale rechtspraktijk, niet alleen in Europa maar met name ook in Japan en China. Naast zijn moedertaal Engels spreekt Tony Frans.

Tony is als consultant verbonden aan Codex Mulder. Door deze samenwerking kan Codex Mulder cliënten in-house, dus zonder inschakeling van buitenlandse advocatenkantoren, adviseren over Engels recht in verzekerings- en transportkwesties. Ook kan Codex Mulder zo arbitrages naar Engels recht in het Verenigd Koninkrijk of elders voeren. Door de samenwerking met Tony Thomas gaat de zon bij Codex Mulder dus nooit onder.

Tony Thomas: “the close cooperation with Codex Mulder has an added value for our international clients. It is a pleasure to work with other specialists”.

 

Consultant & solicitor

tony.thomas@codexmulder.com
+44 (0)7831 866 839